Conditii de retur – skipbox

Conditii de retur

 

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Dreptul la retur gratuit il au atat persoanele fizice cat si persoane juridice care:

  • au primit comanda/produse gresite
  • au primit produse care prezinta defecte

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in colet/pe email/prin telefon.
Acesta este cea mai sigura si rapida metoda prin care va putem returna banii, fara costuri suplimentare de transport. 

In cazul in care doriti returnarea banilor ramburs la curier, va trebui sa achitati transportul banilor catre dvs.

Returul NU este gratuit in cazul comenzilor gresite de clienti sau in cazul schimbului de produse. In acest caz returul va fi suportat de client si poate fi expediat la adresa noastra cu orice firma de curierat.

NU acceptam retururile prin POSTA si nu livram prin posta.

Lenjeria intima/ Costumele de baie  NU se returneaza.

 

Condiţiile de returnare a produselor cumpărate online - conform legii

- Conform prevederilor OG. Nr. 130/2000 „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunul motiv". 
- Cumpărătorul trebuie să achite doar costurile de livrare. 
- Consumatorul are dreptul să notifice comerciantul în scris că renunţă la cumpărare. Nu trebuie să invoce vreo prevedere anume, ci doar să trimită înapoi produsul. Acesta nu trebuie să fie stricat sau deteriorat. 
- De la momentul returnării produsului, comerciantul are la dispoziţie 30 de zile pentru a returna banii. Cele 30 de zile încep să curgă de la data returnării produsului. 
- Nu se pot returna: lenjeria intimă, produsele cosmetice, parfumurile.